Camerasolutions.nl 
Camerabeveiliging voor woonhuis, bedrijf en kantoor 

Goede camerabeveiliging hoeft niet duur te zijn. Wij bieden slimme betaalbare plug and play beveiligingscamera's.

De praktijk:

Het plaatsen van een camera is een veel gekozen oplossing als het gaat om beveiliging en preventie van diefstallen en inbraken. Veel ondernemers en particulieren gebruiken camera’s en de politie maakt in haar dagelijks werk vaak gebruik van deze camerabeelden maar hoe moet je een bewakings-camera plaatsen en wat is er nodig om een bewakingscamera te monteren? 

In de praktijk blijkt de vaak geroemde plug and play niet te werken en het installeren en programmeren van de hard- en software op de pc, I pad en/of mobiele telefoon geeft regelmatig problemen. Het instellen van de camera software, IP adres en beveiliging van uw router en camera vereist specifieke kennis. 

Camerasolutions levert u een kant en klare oplossing voor uw camerabeveiliging incl. online ondersteuning tijdens het in bedrijf stellen waardoor een juiste werking is gegarandeerd. Voor verzending wordt de camera gebruiksklaar gemaakt, de Nederlandse software geprogrammeerd en de camera geregistreerd bij de fabrikant.           

De montage bestaat uit het ophangen van de camera, het aansluiten van de voeding en de UTP kabel op de router van uw provider. Camerasolutions logt vervolgens in om samen met u de gewenste parameters in te stellen.                                     

De camera:

Onze geselecteerde beveiligings-camera's zijn van het merk  Hikvision, met een marktaandeel van 20% de grootste fabrikant en ontwikkelaar van professionele video surveillance producten. 

De zeer uitgebreide firmware die Hikvision bij de camera levert kan via de webbrowser met de meegeleverde software worden benaderd en laat zeer uitgebreide instellingen toe.

Delen van het beeld kunt u uitsluiten van bewegingsdetectie, u kunt lijnoverschrijding, indringers detectie en privacy vlakken instellen waardoor onnodige meldingen tot een minimum worden beperkt. 

Opgenomen beelden kunnen door de ingebouwde recorder via de browser of via de App op de mobiele telefoon op afstand worden bekeken. Bovendien waarschuwt deze App indien gewenst bij het indringen van een vooraf gedefinieerde ruimte. 

De camera beschikt over uitgebreide beveiligingsinstellingen om hackers geen toegang te verschaffen. 

 Complete set 4 Megapixel camera vanaf € 350 excl. montage.

Indien montage een probleem oplevert kan Camerasolutions dit eventueel voor u tegen meerprijs op locatie verzorgen.


Wat houdt de aanbieding in:

Hikvision Dome Easy IP 4 Megapixel Ultra-Low Light Network beveiligingscamera met de nieuwe easy IP techniek met een 2.8, 4, 6 of 8 MM lens. De nieuwste H 265+ compressietechniek voor scherpe beelden via het interne geheugen. Exir IR verlichting voor een perfect nachtzicht tot maximaal 30 mtr. Europese upgradable uitvoering.  

- Montageklaar geleverd inclusief POE voeding, 64 Gb geheugenmodule, UTP kabel, adapter en ophangbeugel. 
- Voor binnen en buitengebruik.        
- Exir Night Vision

- Montage tegen de muur of het plafond mogelijk.

- Camera heeft een interne Micro SD slot tot maximaal 128 GB. Eventueel kunnen de beelden extern worden opgeslagen naar een NVR recorder of een NAS. De voeding kan via de netwerk kabel in de nabijheid van de router worden aangesloten. ( UTP ) 

- Geleverd wordt de originele, upgradable Hikvision versie met de laatste firmware, geen Chinese kloon.

- Geen maandelijkse kosten voor gebruik van de webserver.

- Kwaliteitscamera's met hoge resoluties geven regelmatig problemen in combinatie met een wifi verbinding. Beter is gebruik te maken van een power liner. Hierbij zijn veel grotere afstanden storingsvrij te overbruggen tegen dezelfde meerprijs.

- Prijzen voor eventuele montage en accessoires vindt u in de webshop.

UA-82272526-1     Camerasolutions.nl maakt een veilig gevoel ook voor u bereikbaar.